PLD Linux Forum Strona Główna PLD Linux Forum
Oficjalne forum dystrybucji PLD Linux

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[TH] k3b-2.0.2-5.i686 nie widzi napędu
Autor Wiadomość
bas 


Distro: PLD 2.0;3.0
Pomógł: 199 razy
Dołączył: 06 Lip 2005
Posty: 2305
Skąd: Łódź
Wysłany: 21 Luty 2013, 18:31   

shadzik napisał/a:
Tylko nie zapomnij przelogować się w kde zanim odpalisz k3b ;)


Poczekam aż użytkownik zrestartuje komputer. :)

Pozdrawiam BAS
 
 
 
sivy 


Distro: Titanium i PLD 3.0
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 07 Lip 2005
Posty: 130
Skąd: Gdynia
Wysłany: 21 Luty 2013, 22:01   

Zobacz czy masz zainstalowane pakiety udisks i upower ja miałem takie problemy bez Tych pakietów.
 
 
bas 


Distro: PLD 2.0;3.0
Pomógł: 199 razy
Dołączył: 06 Lip 2005
Posty: 2305
Skąd: Łódź
Wysłany: 21 Luty 2013, 22:33   

Na moim są te paczki, więc na tamtym też powinny być, jeszcze jutro sprawdzę.

Pozdrawiam BAS
 
 
 
bas 


Distro: PLD 2.0;3.0
Pomógł: 199 razy
Dołączył: 06 Lip 2005
Posty: 2305
Skąd: Łódź
Wysłany: 22 Luty 2013, 10:21   

Kod:
-bash-4.2# rpm -qa|grep udisk;rpm -qa|grep upower
udisks-1.0.4-5.i686
udisks2-libs-2.0.1-1.i686
udisks2-2.0.1-1.i686
upower-libs-0.9.19-1.i686
upower-0.9.19-1.i686

Czyli identycznie jak u mnie.

Pozdrawiam BAS
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group