PLD Linux Forum Strona Główna PLD Linux Forum
Oficjalne forum dystrybucji PLD Linux

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
kde 4.8.4
Autor Wiadomość
Petit 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Sie 2006
Posty: 39
Wysłany: 31 Sierpień 2012, 18:58   kde 4.8.4

witam
prawdopodobnie nie mam jakiegoś pakietu. w menu pod KDE brakuje możliwości powrotu w menu. jak juz wejdę np w programy to za nic w świecie nie cofnę się już. czego mi brakuje ?
pozdrawiam
 
 
Qwiatu 

Dołączył: 25 Cze 2009
Posty: 73
Skąd: Konin
Wysłany: 3 Wrzesień 2012, 16:40   

Podczas poruszania się po menu start z reguły powinien pojawiać się w lewej części menu pionowy wąski przycisk, który umożliwi Ci powrót.
 
 
Petit 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Sie 2006
Posty: 39
Wysłany: 7 Wrzesień 2012, 18:00   

problem w tym, że go nie mam.
 
 
miloszk 

Distro: PLD 3.0
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 10 Lip 2005
Posty: 180
Wysłany: 7 Wrzesień 2012, 20:38   

Ja też nie mam kwadracika i jak chce się cofnąć to wciskam napis na menu które jest tuż pod polem znajdź z prawej strony
Wszystkie programy -> Akcesoria -> Organizery

o coś takiego jak tutaj:
http://element90.files.wo...11/kde-menu.png
 
 
Qwiatu 

Dołączył: 25 Cze 2009
Posty: 73
Skąd: Konin
Wysłany: 9 Wrzesień 2012, 07:46   

Chyba się nie rozumiemy.
Screen:

Po lewej stronie szary pionowy przycisk ze strzałką

Lub

http://www.youtube.com/watch?v=CqZjADZ3l9Y

Jeżeli nie o to chodzi zapodaj screen-a :wink:
 
 
Petit 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Sie 2006
Posty: 39
Wysłany: 9 Wrzesień 2012, 16:06   

u mnie właśnie brak tego szarego przycisku po lewej stronie menu.
Jak zrobić aby się pojawił ?????
 
 
KrystianT 

Distro: PLD 3.0
Pomógł: 189 razy
Dołączył: 26 Paź 2005
Posty: 1920
Skąd: Kamionek
Wysłany: 9 Wrzesień 2012, 16:23   

A tego, co pokazał miloszk też nie masz? Mógłbyś wstawić zrzut ekranu z twoim menu?
_________________
Krystian T.
"Errare humanum est."
 
 
Petit 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Sie 2006
Posty: 39
Wysłany: 9 Wrzesień 2012, 18:10   

mam właśnie tak jak to pokazał (za co mu dziękuję) miloszk.
wolałbym jednak mieć ten pionowy szary przycisk :)
 
 
KrystianT 

Distro: PLD 3.0
Pomógł: 189 razy
Dołączył: 26 Paź 2005
Posty: 1920
Skąd: Kamionek
Wysłany: 10 Wrzesień 2012, 21:50   

Może to zależy od wybranego motywu (czy jak to się nazywa pod KDE)...
_________________
Krystian T.
"Errare humanum est."
 
 
zohanx747 

Distro: PLD 1.0;3.0
Dołączył: 31 Paź 2013
Posty: 1
Wysłany: 31 Październik 2013, 07:52   

Co pokazał miloszk też nie masz? Mógłbyś wstawić zrzut ekranu z twoim menu?
_________________
www.cert-killer.us
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group