PLD Linux Forum Strona Główna PLD Linux Forum
Oficjalne forum dystrybucji PLD Linux

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z pisaniem na listy mailingowe...
Autor Wiadomość
daan99
[Usunięty]

Wysłany: 14 Sierpień 2010, 19:32   Problem z pisaniem na listy mailingowe...

Witam, mam pytanie dlaczego moje maile nie dochodzą na listę dyskusyjna? :)
np. na pld-users-pl, mam potwierdzenie o przyjęciu wiadomości, ale takowa wiadomość się nie ukazuje...
Kogo można dręczyć w tym temacie?

Pozdrawiam
Adam
 
 
KrystianT 

Distro: PLD 3.0
Pomógł: 189 razy
Dołączył: 26 Paź 2005
Posty: 1920
Skąd: Kamionek
Wysłany: 15 Sierpień 2010, 17:39   

daan99 napisał/a:
np. na pld-users-pl, mam potwierdzenie o przyjęciu wiadomości, ale takowa wiadomość się nie ukazuje...
Mógłbyś to rozwinąć...? Co znaczy mam potwierdzenie i gdzie się nie ukazuje.
Jak się zapisałeś poprawnie na listę mailową to możesz wysyłać i z listy powinny być wysyłane maile do ciebie. Może tylko z jakiegoś powodu u ciebie są odrzucane maile z listy... Sprawdzałeś przez www czy twoje maile są na liście?
_________________
Krystian T.
"Errare humanum est."
 
 
daan99
[Usunięty]

Wysłany: 16 Sierpień 2010, 07:36   

To rozwijając temat :) , jestem zapisany na pld-users-pl, maile z listy przychodzą, kiedy ja próbuje coś wysłać, otrzymuje potwierdzenie
Cytat:
Twoja wiadomość o tytule

kernel i próba budowy sterownika ATI...

została przyjęta na listę dyskusyjną pld-users-pl.



Ale nie widzę mojego maila, tzn nie dochodzi on do mnie, sprawdzając przez www tez go nie widać.
 
 
dirdival 


Distro: PLD 2.0;3.0
Pomógł: 61 razy
Dołączył: 30 Kwi 2007
Posty: 555
Skąd: Legionowo
Wysłany: 16 Sierpień 2010, 10:35   

daan99 napisał/a:
sprawdzając przez www tez go nie widać.

http://lists.pld-linux.or...ust/075049.html
http://lists.pld-linux.or...ust/075139.html
_________________
Cicho, cicho dzieci. To nie demony, nie diabły, gorzej ... to ludzie.
 
 
daan99
[Usunięty]

Wysłany: 16 Sierpień 2010, 18:42   

Dobra możecie mnie bić, byle nie mocno, w wyszukiwaniu w przeglądarce miałem zaznaczone żeby rozróżniał wielkość liter...
Czyli albo home.pl coś przekombinował.. albo evolution szaleje...

Sory za zawracanie głowy, ale irytuje mnie jeżeli coś nagle zaczyna działać inaczej..
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group