PLD Linux Forum Strona Główna PLD Linux Forum
Oficjalne forum dystrybucji PLD Linux

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie siedzi PLD-Linux

Gdzie używasz PLD-Linux?
Serwer/ruter sieciowy
32%
 32%  [ 80 ]
Laptop
18%
 18%  [ 47 ]
Desktop w domu
38%
 38%  [ 95 ]
Workstacja w pracy
9%
 9%  [ 24 ]
Inne (jakie?)
1%
 1%  [ 3 ]
Głosowań: 135
Wszystkich Głosów: 249

Autor Wiadomość
croolyc 
zajonc trejn


Pomógł: 25 razy
Dołączył: 06 Lip 2005
Posty: 985
Skąd: Polanów
Wysłany: 3 Październik 2006, 11:14   Gdzie siedzi PLD-Linux

używam w pracy, w domu, na laptopie, na serwerze, ruterze
innym słowem PLD siedzi na każdym kompie jaki posiadam :)
_________________
PLD - Punk Linux Distro
Underground Out Of Poland
Ostatnio zmieniony przez croolyc 29 Październik 2006, 21:26, w całości zmieniany 4 razy  
 
 
 
darede 
>:)


Pomógł: 16 razy
Dołączył: 19 Lip 2005
Posty: 407
Skąd: Głuchołazy/Wrocław
Wysłany: 4 Październik 2006, 14:31   

laptop i serwer domowy :)
_________________
http://darede.jogger.pl
 
 
 
j3drek
[Usunięty]

Wysłany: 4 Październik 2006, 23:03   

komp w domu i akademiku :)
 
 
yavomar 


Distro: PLD 3.0
Dołączył: 06 Lip 2005
Posty: 26
Wysłany: 5 Październik 2006, 09:22   

U mnie PLD i w pracy i w domu :grin:
( w domu to nawet x2, tj. także na kompie mojej kobiełki :wink: )

No i oczywiście u paru kumpli bo cóż innego można by im polecić (no i czasami trzeba im pomóc lub poratować) :wink:
 
 
grizz 


Pomógł: 56 razy
Dołączył: 27 Kwi 2006
Posty: 995
Skąd: Kraków
Wysłany: 5 Październik 2006, 09:32   

Heh i wychodzi na to, że PLD to dystrybucja desktopowa ;p
W końcu laptopy to też desktopy zazwyczaj. :)
_________________
http://galeria.firlej.org || http://grizz.pl
Pomóż rozwijać wiki uzytkowników PLD: http://pld-users.org
 
 
sivy 


Distro: Titanium i PLD 3.0
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 07 Lip 2005
Posty: 130
Skąd: Gdynia
Wysłany: 5 Październik 2006, 09:48   

4 serwery, 2 desktopy , 1 laptop
 
 
awass 


Pomógł: 16 razy
Dołączył: 22 Maj 2006
Posty: 255
Skąd: Warszawa
Wysłany: 5 Październik 2006, 11:56   

ze desktopowa to sie nie zgodze :)
chyba zalezy od osoby
grizz a jak bedziesz stawial serwer to na czym postawisz ? :)

ja stawiam PLD gdzie sie da.
opiekuje sie nastoma serwerami z PLD AC - gdyby ibm supportowal Lotusy na PLD to RH przestal by dla mnie istniec.
czasami jestesmy jednak zmuszneni do uzywania czegos innego nad czym ubolewam
_________________
pozdr A

www.awass.pl
 
 
 
arkh 
użytkownik PLD


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 24 Sie 2005
Posty: 219
Skąd: Warszawa
Wysłany: 5 Październik 2006, 12:15   

A ja mam jeden dopieszczony router/serwer rozdzielający neostradę. Do niedawna posiadałem również desktopa napędzanego PLD, ale nie potrafię zmusić PLD (może już niedługo?) do działania z modemem Option i trzeba było się przenieść na inny OS.
 
 
Saigon 


Pomógł: 16 razy
Dołączył: 04 Sie 2005
Posty: 751
Skąd: Poznań
Wysłany: 5 Październik 2006, 13:43   

desktop w domu i niedawno jeszcze FTP w firmie ;) teraz FTP z homa wiec PLD wylaczony niestety
_________________
Linux is like Wigwam. No Gates, No Windows, Apache Inside !!!

Pytanie nie brzmi dlaczego powinienes przeniesc się na Linuxa ale dlaczego nie mial bys tego robic!
 
 
 
 
andy
[Usunięty]

Wysłany: 15 Październik 2006, 02:05   

serwer, laptop
 
 
bas 


Distro: PLD 2.0;3.0
Pomógł: 199 razy
Dołączył: 06 Lip 2005
Posty: 2305
Skąd: Łódź
Wysłany: 15 Październik 2006, 02:07   

laptop, stacje robocze w domu, serwer w domu, serwery/routery w firmie.

Pozdrawiam BAS
 
 
 
obi_gl 
urzyszkodnik

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 15 Gru 2005
Posty: 86
Skąd: Warszawa
Wysłany: 15 Październik 2006, 12:15   

desktop
_________________
"Osobiście mnie prawie zawsze dziwiło, że nie-deweloperzy chcą PLD używać. Zapewne nie doceniam ich entuzjazmu..."
--- Mariusz Mazur
 
 
Irvin
[Usunięty]

Wysłany: 29 Październik 2006, 18:46   

Swego czasu desktop w domu, ale obecnie laptop.
 
 
f4
[Usunięty]

Wysłany: 30 Październik 2006, 09:01   

2 desktopy (1 w domu, 1 w pracy), 4 serwery (znowwu po pół), 2 routery (jw). Jak by podliczyć jeszcze nie-moje na których jako jedyny mam roota - to dojdą jeszcze 2, a tam gdzie mam ko-admina - to jeszcze 3. Razem wychodzi mi 13... Był jeszcze laptop ale się zbył ;(
 
 
sushi 


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Mar 2006
Posty: 74
Skąd: Toruń
Wysłany: 30 Październik 2006, 12:04   

Serwery/routery w kilku firmach, 2 desktopy w pracy, 2 desktopy w domu, 1 laptop. Proboje zmusic PLD do pracy jako centrale alarmowa.
_________________
Petty booka - Sophisticated hula
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group